Over Ons

Het eerste doel is: als eerste Nederlandse 49er deelnemen aan de olympische spelen in Tokyo in 2020ne. Ons grotere doel is mee doen voor de winst tijdens grote internationale evenementen, zoals HET WK in Scheveningen 2022 en natuurlijk de Olympische spelen in Frankrijk in 2024.

We maken onderdeel uit van Team NL Zeilen, van het watersportverbond. Wij volgen binnen het Watersportverbond het High Performance Project. Dit project is in 2017 begonnen met doel om een Nederlandse mannen boot in de 49er skiff klasse op de olympische spelen van Tokyo te krijgen en een medaille bij de vrouwen. We hebben sinds het begin altijd drie Nederlandse boten gehad die samen trainden en waarbij de teamsamenstellingen rouleerden. Eind 2018 zijn wij (Bart en Pim) meer samen gaan varen en dat heeft zich ontwikkelt naar een vaste team samenstelling. 

Momenteel ligt de focus dus op de volgende kwalificatie. momenten voor de Spelen van Tokyo. Maar we willen eigenlijk meer, dat betekent dat we niet alleen maar voor nominatie eisen en dergelijke willen gaan. Maar het doel is aansluiting vinden bij de teams die voor de winst gaan. Er zijn nog een hoop verbeterpunten op ons lijstje en we zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om ons te mengen in de strijd om de winst in de toekomst.

Website_tekst_sponsoren
Website_tekst_suppliers
Slam_Logo
velocitek
Website_tekst_partners
website_partners
Website_tekst_49club

Bart lambriex & Pim van Vugt

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!