Partners

Suppliers

Over Ons

Het eerste doel van Bart en Pim was om als eerste Nederlandse 49er team deel te nemen aan de olympische spelen in Tokio 202One. Nu dat is gelukt is het volgende doel een prestatie in Tokio 2021. Maar het grootste doel is meedoen voor de winst tijdens grote internationale evenementen zoals het WK in Scheveningen 2022 en de Olympische spelen in Frankrijk 2024. 

Bart en pim maken onderdeel uit van Team NL Zeilen, van het watersportverbond. Vanaf 2017 volgen zij het High Performance Project binnen het Watersportverbond. Het doel van dit project is: deelname van een Nederlandse mannen boot in de 49er skiff klasse op de olympische spelen in Tokio en een medaille bij de vrouwen. Sinds het begin waren zij met drie Nederlandse boten die samen trainden en waarbij de teamsamenstellingen rouleerden. Eind 2018 zijn Bart en Pim samen gaan varen en dat heeft zich ontwikkelt naar een vaste team samenstelling. 

Momenteel ligt de focus op de voorbereiding van de Olympische Spelen in Tokio. Het doel is aansluiting vinden bij de teams die voor de winst gaan. Er zijn nog een hoop verbeterpunten op het lijstje en Bart en Pim zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om ons te mengen in de strijd om de winst in de toekomst.

Partners

Suppliers